torstai 7. elokuuta 2014

Kylmä, kuuma, kylmä, kuuma

Tämä oli koulussa ongelmana.
Ulkona oli paahtava helle ja sisällä tajuttoman kylmä. Mitä tekee jumiutuneet lihakset? No, oireilee tietenkin.
Käteni olivat keskiviikkona aivan jäässä ja selkää särki niin vietävästi ja varpaitakin paleli.
Kursseina alkoi heti toimistotyö ja liikekirjeet. Niin kuivia aiheita, että huoh. Onneks sai välissä vähän pelata naamakirjassaki. Kyllä, aukaisen aina ATK-luokassa naamakirjan ja pari muuta vakiosivua. Hämäykseski aukaisen pari ohjelmaakin siihen sivuun.
Keskiviikkona oli eri luokka, kuin torstaina ja huomattava ero oli tuoleissa. Ensimmäisessä luokassa tuolit keikkui, eikä niitä saanut asetettua selkäystävälliseksi, mutta jälkimmäisessä luokassa tuoli oli mitä parhain ja luokan lämpötilakin oli inhimillinen.
Mieleni tekisi tilata kankaita, jotta voisin ommella itselleni uusia vaatteita, kun kaupasta en tahdo löytää millään kivoja vaatteita tai sitten en halua pihiyttäni maksaa mistään.

Pääsemme ehkä tästä 48 neliön kaksiosta muuttamaan pian poiskin. Tämä asunto on liian pieni, etten mahdu tänne askarteluineni, saati sitten, jos perheenlisäystä tulee (karvaisia tai karvattomia), eikä tänne mahdu edes vieraita. Joten perjaatteessa neliö olisi ihana, mutta eiköhän tässä kolmiossakin pärjätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti