torstai 3. huhtikuuta 2014

Kokeellista pohdintaa

Ei ole nyt hetkeen taas tullut kirjoiteltua, mutta nyt kun en ole saanut kotitehtäviä hetkeen, niin voisin tänne vähän kirjoitella.

Palkkahallinnon koe oli eilen ja se tuntui jotenkin typerältä, kun koskaan aikaisemmin ei ole kokeessa saanut olla materiaalit esillä ja kaiken kivan lisäksi meillä koe pidettiin tietokoneluokassa, joten kaikki tieto oli parin klikkauksen takana, eikä se ollut missään vaiheessa kiellettyä. Et sinä voi muistaa kaikkien ennakkopidätysten prosentteja, jotka muuttuvat kaiken lisäksi vielä lähes joka vuosi.
Kokeessa piti siis laskea nettopalkka ja mahdollisesti ulosotto palkasta. Tehtävä oli niin helppo, että siinä meinasi käydä vanhanaikaisesti, että tulee huolimattomuusvirheitä. No onneksi aikaa oli riittävästi, niin oli aikaa tarkistaakin, että onhan kaikki nyt varmasti veloitettu bruttopalkasta.

Seuraavaksi on tulossa ruotsin koe ja jostain kumman syystä en koe tarvetta lukea ollenkaan. Vaikka minun kyllä pitäisi vähän, mutta jotenkin on sellainen kutina ahterissa, että opettaja on tehnyt kokeen aivan liian helpoksi.

Englannistakin tulee koe parin viikon päästä, enkä koe tarvetta lukea siihenkään... Osaan kyllä jotain, mutta en viitsi lukea mitään, mikä ei päähän jää. Osaan kyllä rakentaa lauseita ja kirjoittaa sanatkin suhteellisen oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti