tiistai 6. toukokuuta 2014

Koulusta salille

Ei se nyt ihan niin mennyt.
Minusta vaan on tympeätä tehdä yhtä ja samaa, kun salin puntti-pertit varaa kaikki laitteet, joissa on mahdollista kehittää lihasta. Aloin youtubesta etsimään itselleni aerobic-ohjelmaa ja löysinkin suht mukavan ohjelman ja pyysin miestä mukaan. Mies hyytyi jo ennen puolta väliä ja minä sitkeästi vedin ohjelman loppuun. Lopputulos tuntui vain mielettömän hyvältä ja kropassa tuntui lihaslukot avautuvan oikein kevyesti. Suunnitelmana on tehdä sama ohjelma vielä kahdesti ja sitten etsiä uusi tylsistymisen välttämiseksi ja muutenkin ohjaajat vaihtelevat ohjelmaa säännöllisesti.

Tänään alkoi koulussa tuttu aihe uudessa muodossa, nimittäin atk-kirjanpito. Helppoa se ei ollut, koska piti muistaa aina vastakirjaus, että tilit täsmäsivät. Aikani siinä tutkailin ja väsäsin ja lopulta sain tilit täsmäämään.

Ruotsista oli taas sanakoe ja jotenkin vain tuntuu koko kieli helpolta opiskella. Vähän silmäilin sanoja aamulla ennen koetta ja sillä mentiin... Kaksi kohtaa jäi täyttämättä, koska en vain laiskuuttani alkanut miettimään niitä enempää.

Englannissa tuntuu vain entistä enemmän tulevan asenne "en osaa opettajan mielestä, en jaksa panostaa". Tuntuu vain niin typerältä opiskella enempää, jossei vain osaa ja opettaja lyttää heti yritykset, ku jostain puuttuu joku osa lausetta.

Huomenna sitten palkanlaskentaa. Koko touko- ja kesäkuu on aivan täyttä, enkä kerkeä keskittyä muuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti