tiistai 25. elokuuta 2015

Korkkasin kyynärtaipeen

Koska minulla on ollut oireita jos minkäkinlaisia, niin päätin soittaa terveyskeskukseen, että  nyt on ollut näitä oireita näin kauan, että  pitäis varmaan  tutkia.
Hoitajalle pääsin samana päivänä, joka otti sydänfilmin ja mittasi verenpaineet.  Katsoi sitten tuloksia ja päätti laittaa lähetteen verikokeisiin, jossa tutkitaan sokerit, hemoglobiini, kilpirauhaset ja suolat ja kolesteroli. Huomenna pitäisi kuulla tulokset. Toivon todellakin, ettei niissä löytyisi ainakaan mitään vakavaa.
Mutta tänään laboratorioon mennessä jännitin aivan törkeästi, koska minultahan ei ole koskaan otettu verta tippaa enempään ja pelkäsin sitä kipua.
Onneksi hoitaja oli todella mukava ja taitava. Sattui se pistäminen,  mutta vähemmän kuin odotin ja pullot vaihtui todella ketterästi. Muistoksi jäi vain pieni piste ihoon.

torstai 6. elokuuta 2015

Pieniä asioita

Harvoin minua mitkään ärsyttää, mutta alla oleva paperinippu ärsyttää suunnattomasti.

maanantai 3. elokuuta 2015

Lomat on lusittu

Ja nyt alkoi uusi harjoittelujakso.
Työnkuva on perjaatteessa sama, kun aikaisemminkin, mutta vastuuta tulee lisää. Alan nimittäin hoitamaan ostolaskujen vientiä. Tällä hetkellä ihminen, jonka pitäisi minulle se homma opettaa, on sairaslomalla. Joten perehdytän toista toimistosihteeriä järjestelmän käyttämiseen, joka on ollut toimessa vasta kesäkuusta lähtien.
Päivä alkoi pitkälti muistelemisella, että miten mikäkin toimii ja mitkä tunnukset toimi mihinkin.
Ensi viikolla alkaakin sitten asiakaspalvelu, kun kurssien ilmottautumiset alkaa ja sitten toimistossa ramppaakin ihmistä enemmän, ku laki sallii.
Mutta tähtään vakituiseen työsuhteeseen tai vähintään määräaikaiseen.
Sen saattaa nähdä jo marraskuun lopussa. Toivotaan parasta.