sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Huomenna voipi vähän vituttaa tai sitten olen kiitollinen

Huomenna nimittäin on vastuukouluttajan kanssa keskustelu harjottelupaikasta.
Odotukseni sen suhteen ovat mitättömät, koska harjottelupaikkoja ei vain ole tarpeeksi tarjolla ja minun mahdollisuuteni matkustaa ovat olemattomat kalliiden bussilippujen ja kalliin bensan ja bensasyöpön auton takia.
En edes saa mitään matkatukea, koska olen työttömyysrahalla opiskeleva, joten saan vain ylläpitokorvauksen 9e/pvä ja kuukauden bussilippu maksaa 145e/kk... Joo olis varaa, mutta pitäisi syödä muutakin, kuin kynsiä.
En enää tiedä, mitä tehdä, niin otin yhteyttä opettajaan, joka nyt saa sitten luvan keksiä jotain.
Huomenna nähdään miten käy.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Pohdinpa tuossa

Tajusinpa tuossa tänään päivänä harmaana, että ei hitto... Mitä tutkinnon osia mä oikeesti suoritan, kun työharjottelupaikassa ei ole tarjolla mitään muuta ku laskutusta ja asiakaspalvelua, joten kaikki muu talouspalveluiden tutkinnonosat jää suorittamatta.
Joo paikkaa vaihtamalla asia ratkeisi, mutta ongelma on se, ettei kukaan yksinkertaisesti halua harjottelijaa "riesoikseen". Ei auta, vaikka kuinka vakuuttelisi, että "kyllä minä opin oikeasti, annat nyt vaan mun tehdä yhen kirjauksen".

Kuraattoria ei ole tarjolla, eikä mitään oppilashallintoa. Vastuukouluttaja ei ikinä vastaa puhelimeen tai viesteihin tai maileihin, eikä ole koskaan paikalla. Tuntuu, että olen ihan hukassa.