perjantai 19. joulukuuta 2014

Tää lähtee joululomille kohta

Harjoittelu on ollut varsin antoisa.
Vaikka melkein jatkuvasti on ollut tylsiä hetkiä, niin tänään olen päässyt toteuttamaan itseäni, mutta kukaan ei ole ollut näkemässä sitä.
Laitoin laskuja ja hyvitin pari. Olisin tehnyt laskutarkastuksia, mutta en löytänyt tunnuksia järjestelmään.
Mutta nyt olen tehnyt sen, mitä pystyin ja olisin valmis lähtemään kotiin, mutta täytyy odotella, jos vaikka sihteeri tulisi käymään tai edes soittaisi.

Mutta siihen asti...
Hyvää Joulua vaan kaikille lukijoille.

maanantai 8. joulukuuta 2014

Turhautuminen jatkuu

En ymmärrä yhtään, mistä tämä olotila johtuu. Ei ole yhtään motivaatiota suoriutua annetuista tehtävistä, eikä mennä kysymään tehtäviä lisääkään.
Pärjään kyllä hyvin/erinomaisesti näytöistä, joita minulla oli vain yksi tällä hetkellä. Kiitettävä sieltä napsahti.
Tulevaisuus ahdistaa, en tiedä jatkanko koulun loppuun syystä X ja saanko töitä, jos sitten suoritankin itselleni tutkinnon loppuun.
En enää tiedä, mitä haluan elämältäni. Tuntuu, etten ole saavuttanut mitään.
Peruskoulun jälkeen en tiennyt, mitä haluan tehdä, enkä tiedä edelleenkään. Olo on tyhjä.

maanantai 1. joulukuuta 2014

Taloutta siellä ja täällä

Puhutaanpa ensin hetki politiikasta.
Minua se asia ei juuri liikuta, mutta ku taloudesta on ollut puhe, niin köyhät ja pienituloiset tässä taas kärsivät. Samana päivänä, kun tasa-arvoisesta avioliittolaista äänestettiin eduskunnassa, niin silloin päätettiin myös, että leikataan lapsilisiä 8,1%. Näin vain luin somesta.
Muutenkin nämä leikkaukset tuntuvat aina pienituloisen kukkarossa, johon itsekin kuulun. Tai no, taidan olla ihan köyhä, koska työttömyysrahoilla elän.

Sitten palataan tähän hetkeen... Tänään oli ensimmäinen näyttöpäivä ja tein talouspalveluiden tutkinnonosan ja sain siitä kiitettävän.