tiistai 28. lokakuuta 2014

Pientä valitusta

Tekstieni taso ja päivitysjaksot ovat selkeästi huonontuneet, mutta töissä on välillä niin hiljaista, ettei ole juuri mitään kerrottavaa.
Asiakastietojen tarkistamisessa on omat haasteensa, kun pitäisi tulkita ihmisten nimiä, vaikka osallistujalistoissa lukee selkeästi "Kaikki kirjoittavat nimensä tekstaten", niin ei kun vedetään kaikenmaailman koukeroita laatikko täyteen, ettei koko listasta ota mitään selkoa. Kurssin vetäjältä pitää kysyä, että kukahan tämä ihminen mahtaa olla. Ja toinen asia näihin liittyen, kun jotkut vaan menevät kursseille tekemättä lainkaan ilmottautumislomaketta meidän tietojärjestelmään tai kurssin vetäjän antamaa ilmottautumislomaketta ja sekös tässä vituttaa, kun ei voi sit laskuttaa, kun ei ole koko ihmistä olemassakaan.

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

En haluaisi valittaa...

mutta minulla on aivan liian vähän tekemistä töissä.

Pyörittelen suurimman osan päivästä peukaloitani. Viime perjantai oli ainut päivä, jona meni jopa vähän ylitöiksi, kun kirjanpitäjä suostui opettamaan minulle ohjelman saloja ja sainkin tehtyä siinä jopa kirjauksia.

Tänään taas pyöritellään peukaloita ja mietitään, että mitä tehdään.

Ryhmänohjaajankin pitäisi tulla jossain vaiheessa käymään, mutta eipä ole tullut mitään infoa asiasta.

Eipä minulla tässä muuta.

Täytyy vielä lisätä, että kun kansalaisopiston rehtori on paikalla, niin töitä riittää kyllä, mutta sitten saakin ryömiä ympäri taloa, että joku antaisi minulle edes mapitettavaa.